Stranden som heter Lonely Beach


Kommentarer
Postat av: Moa

hej daddy!



Efter ett par dagar i Vegas trottnade jag. Blinkade kasinon sa langt ogat kunde na, enarmade banditer som tog mina pengar trots att jag ville ge lyckan en chans. Men det ville inte ge mig ngt tillbaka. Tror jag i framtiden haller mig till "Otur i spel, tur i karlek". Kom till L.A och i en nio miljoner stad sa ar det ju puls, som du vet. Vi bor pa Hollywood Blvd och trots att vi bor ganska langt bort pa gatan, som ar flera kilometer lang, sa kanns det lite exotiskt.



Det ar kul att du har laddat upp lite bilder, tycker jag! Fortsatt med det, och det ar superkul att lasa om dina aventyr och ironiska metaforer/liknelser. You're doin a good job!

Om du ar i Koh Chang sa tycker jag att du ska ta en snorkling tur. Finns valdigt fina oar ute i skargarden. Minns aven en god coconut soup uppe vid en restaurang hogst upp pa gatan i lonely beach. restaurangen innan lemon tree. Den som har sangar som man kan ligga i:) Lite tips bara!!

Den 10 dec drar jag till NZ, kommer bli spannande, men tills dess ska jag bara njuta av den amerikanska kakan och ga pa rock klubbar:)

Love u! take care!

2009-12-04 @ 00:24:15
URL: http://eskimoe.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0